Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beauty en Wellness

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je schoonheidssalon, massagepraktijk of medisch-esthetische kliniek? Gymna Nederland biedt betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige apparatuur en behandeltafels voor beauty- en wellnessprofessionals. Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs voor deskundig advies.

Geef vorm aan de toekomst in beauty en wellness, samen met Gymna Nederland

Een moderne, efficiënte praktijk zorgt er voor dat je cliënten zich op hun gemak voelen en graag terugkomen. Met Gymna kies je voor duurzame behandeltafels en state-of-the-art apparatuur die effectieve en veilige behandelingen mogelijk maken, waardoor het welzijn van je cliënten verbetert.

Innovatie bij Gymna staat voor technologische vooruitgang en gebruiksgemak, wat resulteert in oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen van jouw cliënten, wat de klanttevredenheid en praktijkgroei bevordert.

Meest gekozen door beauty &
wellness professionals

Elegante behandeltafels voor de beste behandelingen

The art of therapy

De gymna.ONE is speciaal ontworpen voor gedreven professionals die een behandeltafel van topniveau zoeken. Het iconische design maakt deze tafel perfect voor gebruikers die streven naar uitmuntendheid in hun praktijk.

Your table. Your choice.

gymna.PRO

De gymna.PRO behandeltafel is speciaal ontwikkeld voor esthetische professionals die hun behandeltafel willen kunnen aanpassen aan hun specifieke expertise en behoeften.

Basically perfect

gymna.GO

De gymna.GO behandeltafel is de perfecte basis voor jouw salon of praktijk. De behandeltafel is ideaal voor startende beauty- en welnessprofessionals die meerdere tafels nodig hebben voor een betaalbare prijs.

Gymna Ergomax gezichtskussen

Maximaliseer hygiëne en comfort voor je klanten. Het zachte Ergomax gezichtskussen is naadloos, waterbestendig en afwasbaar. Het ergonomische ontwerp heeft een brede, hartvormige opening die de ogen en mond vrijlaat, en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling over het voorhoofd en de kin.

State-of-the-art apparatuur
voor effectieve behandelingen

Ontdek koeltoepassing van Gymna

Verhoog het cliëntcomfort tijdens laserbehandelingen of injecties

Koeltoepassing met Cryoflow ICE-IR vermindert pijn door het vertragen van de zenuwgeleidingssnelheid. Het ontstekingsproces wordt vertraagd door vermindering van de metabolische en enzymatische reacties en spierspasmen verminderen door de afname van de activiteit van de spierspoelen.

Resultaten:

✔ Pijnvermindering: Geen pijnmedicatie nodig & efficiëntere behandelopties
✔ Ontstekingsremmend en vermindert zwelling
✔ Ontspanning van de spieren

Ontdek de voordelen van de Cryoflow ICE-IR:

✔ De huidtemperatuur daalt binnen 1 minuut tot 12°C, zodat de vereiste metabolische reacties onmiddellijk op gang komen.
✔ Korte behandelduur door zeer snelle temperatuurdaling
✔ Compressie-effect, biedt extra behandelingstoepassingen door een combinatie van vegen en compressie

Gymna Cryoflow ICE-IR

Het unieke infrarood feedbacksysteem biedt een optimale temperatuurregeling, een veilige toepassing en een maximaal koelresultaat. Een infraroodsensor meet continu de huidtemperatuur en past automatisch de luchtstroom aan om de gewenste temperatuur te handhaven.

Slimme oplossingen voor meer comfort:

✔ Uniek infrarood feedbacksysteem
✔ Gebruiksvriendelijk, geen navulling nodig
✔ Snelle behandelingen dankzij krachtige temperatuurreductie
✔ Verschillende nozzles voor diverse gebieden
✔ Flexibele behandelingsmethoden: statisch, handenvrij of dynamisch en handmatig

Ontdek Gymna ultrageluidtherapie

Bereik diepere huidlagen dankzij geluidstrillingen

Met de Gymna Ultrasound compact kun je als beautyprofessional werkzame serums diep in de huid laten doordringen dankzij geluidstrillingen, wat optimale resultaten voor jouw cliënt oplevert.

Doordat het serum dieper doordringt in de huid ervaart jouw cliënt het maximale effect van de werkzame stoffen. Ultrageluidtherapie is bijzonder effectief omdat de geluidstrillingen doordringen tot in de diepste huidlagen, waardoor de Gymna Ultrasound compact je ondersteunt bij het aanpakken van huidproblemen van binnenuit.

Dit apparaat is geschikt voor:

✔ Hydratatie van de huid
✔ Voeding van de huid
✔ Wondgenezing
✔ Vochtafvoer rondom de ogen
✔ Acne
✔ Couperose
✔ Na chirurgische ingrepen

Gymna Ultrasound compact

Compact en gebruiksvriendelijk, met capacitief touchscreen van superieure kwaliteit en geïntegreerde batterij. Uitgerust met DynamUS: het unieke bewegings- en snelheidsdetectiesysteem.

DynamUS, een unieke functie op het gebied van ultrageluidtherapie:

Gymna’s DynamUS bewegingsdetectiesysteem begeleidt je tijdens de behandeling. Deze innovatieve software helpt je om het juiste bewegingstempo te behouden, voor optimale resultaten.

Hoe werkt het? Het systeem waarschuwt je wanneer het tempo te hoog of te laag is, via een oranje LED op de ultrageluidkop.

Onmisbaar in elke
beauty- of wellnesspraktijk

Met onze 55 jaar ervaring weten we als geen ander waar de perfecte behandeltafel aan moet voldoen. Ontdek de voorgeconfigureerde modellen voor beauty en wellness in de webshop. Deze behandeltafels zijn eenvoudig online te bestellen en worden direct geleverd in jouw praktijk. Staat er niet tussen wat je zoekt? Stel zelf je ideale behandeltafel samen.

Vragen?

Jouw situatie en praktijk zijn uniek. Daarom streeft Gymna Nederland er naar om altijd een stap verder te gaan in het bieden van persoonlijk advies.

Of het nu gaat om een vraag, een probleem of gewoon een gesprek, we staan voor je klaar.