Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stadtholder moorpakking

Vanaf  19,95 incl. btw

● Direct leverbaar
OmtrekPrijs
18x28cm
22x40cm
30x40cm
20x50cm

Stadtholder® moorpakkingen bij nek- / schouder- / rugpijn, gewrichtspijnen, rugklachten, reumatische aandoeningen, menstruatiepijn, sportblessures en ontspanning.

Stadtholder® pakkingen zijn te verwarmen in een (vet-vrije) magnetron (max. 650 Watt), in de Packheater (55-60 Graden Celsius) of opwarmen in warm water (niet koken/pan van het vuur).
Meermalig te gebruiken.

De folie is sterk en duurzaam maar voelt tijdens het gebruik juist zacht aan. De Stadtholder® pakking is bij hoge temperaturen zeer goed vormbaar en kneedbaar en zakt niet uit.
Voor koudetherapie de pakking in de koelkast bewaren (niet in de vriezer). De Stadtholder® pakking kan gedesinfecteerd worden.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op:

Maak je bestelling compleet

Andere kochten ook

Waarom bestellen bij Gymna Nederland?

Wij bieden persoonlijk advies, innovatieve merken, professionele kwaliteit en betrouwbare service. Dit inspireert ons dagelijks om net een stap verder te gaan voor onze klanten. Het brandstof achter elk initiatief, elk gesprek en elke keuze die we maken.

Persoonlijk advies

Innovatieve merken

Professionele kwaliteit

Betrouwbare service

Vragen?

Jouw situatie en praktijk zijn uniek. Daarom streeft Gymna Nederland er naar om altijd een stap verder te gaan in het bieden van persoonlijk advies.

Of het nu gaat om een vraag, een probleem of gewoon een gesprek, we staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in om een offerte voor Stadtholder moorpakking aan te vragen

Artikel toegevoegd aan je winkelwagen

Stadtholder moorpakking

Vanaf  19,95

Andere kochten ook...