Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Solid Nitrile handschoenen poedervrij

Vanaf  10,75 incl. btw

● Direct leverbaar

De Solid Nitrile Handschoenen van Eurogloves bieden goede bescherming en comfort voor diverse fysiotherapeutische behandelingen, zoals het zetten van dry-needling. Deze onderzoekshandschoenen zijn poedervrij en vervaardigd uit hoogwaardig nitril materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën. Nitrile handschoenen zijn een betrouwbare keuze voor professionals in de gezondheidszorg en andere sectoren waar hygiëne en veiligheid van het grootste belang zijn.

 

De blauwe nitril handschoenen zijn latexvrij, wat ze ideaal maakt voor mensen met een latexallergie. Bovendien bieden ze een uitstekende pasvorm en flexibiliteit, wat zorgt voor een verbeterde grip en precisie. De textuur op de vingertoppen zorgt voor extra grip, zelfs in natte omstandigheden. De Eurogloves Solid Nitrile Handschoenen zijn geschikt voor eenmalig gebruik en komen in een handige dispenserdoos van 100 stuks, waardoor ze eenvoudig toegankelijk zijn wanneer dat nodig is.

 

Specificaties

  • Niet gepoederd
  • Inhoud: Doos a 100 stuks
  • Verkrijgbaar in: S, M, L en XL

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op:

Maak je bestelling compleet

Andere kochten ook

Waarom bestellen bij Gymna Nederland?

Wij bieden persoonlijk advies, innovatieve merken, professionele kwaliteit en betrouwbare service. Dit inspireert ons dagelijks om net een stap verder te gaan voor onze klanten. Het brandstof achter elk initiatief, elk gesprek en elke keuze die we maken.

Persoonlijk advies

Innovatieve merken

Professionele kwaliteit

Betrouwbare service

Vragen?

Jouw situatie en praktijk zijn uniek. Daarom streeft Gymna Nederland er naar om altijd een stap verder te gaan in het bieden van persoonlijk advies.

Of het nu gaat om een vraag, een probleem of gewoon een gesprek, we staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in om een offerte voor Solid Nitrile handschoenen poedervrij aan te vragen

Artikel toegevoegd aan je winkelwagen

solid nitrile onderzoekshandschoenen

Solid Nitrile handschoenen poedervrij

Vanaf  10,75

Andere kochten ook...