Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gymna Medical

Gymna Nederland biedt solide en veilige onderzoektafels voor medische klinieken en zorgprofessionals zoals huisartsen. Daarnaast vind je bij Gymna hoogwaardige apparatuur zoals galvanische elektrolyse en cryotherapie. Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs voor deskundig advies.

Investeer in de veiligheid en tevredenheid van jouw patiënten, voor een succesvolle medische praktijk

In een medische setting is veiligheid en hygiëne van essentieel belang voor patiënten. Daarom ontwerpt Gymna hoogwaardige onderzoekstafels en medische apparatuur waarbij deze aspecten de hoogste prioriteit hebben.

Maar Gymna gaat verder. Onze medische apparatuur zoals galvanische elektrolyse, wordt ontwikkeld in samenwerking met artsen om het hoogst mogelijke gebruiksgemak te garanderen en slimme oplossingen te bieden voor jouw dagelijkse praktijk.

Gymna-apparatuur voldoet vanzelfsprekend aan alle toepasselijke medische regelgeving onder MDR, zodat jij als medische professional effectieve behandelingen kunt bieden in een veilige en hygiënische omgeving.

Meest gekozen door medische
professionals

Betrouwbare onderzoekstafels
voor jouw medische praktijk

De perfecte onderzoekstafel

gymna.GO

De gymna.GO onderzoekstafel is speciaal ontworpen voor huisartsen en medische specialisten, die een betrouwbare en veilige tafel zoeken tegen een betaalbare prijs.

Met de gymna.GO onderzoekstafel krijg je kwaliteit zonder overbodige franjes, maar met alle essentiële functies die je nodig hebt. Deze tafel biedt patiënten eenvoudige, solide en veilige ondersteuning in zit- en lighouding. Dankzij de betrouwbare hoogteverstelling kun je als medische professional gemakkelijk de juiste werkhouding aannemen.

Stabiliteit en veiligheid

gymna.GO Bobath

Zoek je een groot en stabiel werkoppervlak? Onze Bobath tafel heeft een breedte van 100- tot 120 cm. Dankzij de extra verstevigingen in het onderstel worden torsiekrachten beter opgevangen, waardoor dit de stabielste Bobath behandeltafel is die Gymna ooit heeft gemaakt.

Veiligheid staat centraal dankzij de afgeronde vormen, de veiligheidsschakelaar en antislipdoppen, waardoor de arts met vertrouwen kan werken en de patiënt veilig wordt behandeld.

Ontdek je opties en accessoires

Werk je gymna.GO onderzoekstafel af met onmisbare opties zoals Gymna’s kenmerkende Ergomax gezichtskussen, een papierrolhouder of gynaecologische beensteunen. En als kers op de taart kies je een ergonomische zitkruk in de kleur van je onderzoekstafel.

Ergomax gezichtskussen

Het unieke Gymna Ergomax gezichtskussen is waterbestendig en wasbaar voor maximale hygiëne. Zo beschermt het je patiënten tegen bacteriën. Dankzij zijn ergonomische vorm en zachte, naadloze eigenschappen is de Ergomax de ideale oplossing voor behandeling in buikligging. Het hoofdkussen kan ook worden voorzien van een klassieke gezichtsopening.

Gynaecologische beensteunen

De gymna.GO is veelzijdig en accessoires, zoals gynaecologische beensteunen, zorgen ervoor dat deze productserie interessant is voor een bredere doelgroep. De gynaecologische beensteunen zijn afzonderlijk verstelbaar in breedte en hoogte.

Papierrolhouder

Eenvoudig te monteren papierrolhouder. Gymna biedt je de keuze tussen een 50 cm of 60 cm brede papierrolhouder.

Bijpassende zitkruk

Maak je praktijkruimte compleet met een Gymna zitkruk in exact dezelfde kleur als je behandeltafel. Samen zorgen ze voor een professionele uitstraling van je praktijk. 

Kies tussen de klassieke ronde stool of ga voor onze ergonomisch verantwoorde tabouret: een verstelbare zadelkruk. De zadelvorm van de tabouret creëert een grotere hoek in de heupen en telt het bekken naar voren, waardoor je wervelkolom de natuurlijke S-vorm behoudt tijdens het werken. Het beste van alles? Je kunt de bekkenkanteling zelf aanpassen naar elke gewenste hoek, voor een actieve zitpositie en meer mobiliteit. 

Innovatieve medische producten
voor optimale behandelingen

Gymna Acure 8000 Elektrolyse

Hoogwaardige elektrolyse met hoge intensiteit

Echogeleide galvanische elektrolysetherapie (USGET) is een techniek die vooral wordt gebruikt bij chronisch aangetast weefsel. Een galvanische stroom stroomt door een acupunctuurnaald en veroorzaakt een ontstekingsreactie in het weefsel. De ontstekingsreactie brengt biologische processen in het lichaam op gang, leidend tot de aanmaak van nieuwe onrijpe collageenvezels. Deze vezels rijpen vervolgens door een excentrische stimulans.

Toepassingen van echogeleide galvanische elektrolyse

De behandeling met echogeleide elektrolyse staat internationaal bekend als een eersteklas hulpmiddel voor de behandeling van verwondingen aan weke delen, zoals pezen, ligamenten, fascia en spieren. Toepassingen van echogeleide galvanische elektrolyse therapie zijn onder andere:

✔ Tendinopathieën
✔ Myofasciale triggerpunten

Gymna Acure Elektrolyse 8000

De Acure 8000 is ontworpen met gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit in gedachten. Het intuïtieve touchscreen maakt bediening eenvoudig, terwijl het ergonomische handstuk slimme functies biedt, zoals een led-ringdisplay om aan te geven dat het gereed is voor gebruik.

Met een dosis van 4-8 mA zorgt dit apparaat voor een optimale regeneratieve biologische reactie, die in combinatie met mechanische stimulatie tot 90% van de spierpeesblessures kan genezen.

De kwaliteitsoplossing voor elektrolyse:

✔ Full-colour 7 inch capacitief touchscreen
✔ Ergonomisch ontworpen handstuk en afstandsbediening
✔ Safe needle grip mechanisme
✔ Maximale intensiteit van 8000μA
✔ Opeenvolgende behandelingen mogelijk
✔ USB-poort voor software-updates

Ontdek koeltoepassing van Gymna

Verhoog het patiëntcomfort tijdens behandelingen of injecties

Koeltoepassing met Cryoflow ICE-IR vermindert pijn door het vertragen van de zenuwgeleidingssnelheid. Het ontstekingsproces wordt vertraagd door vermindering van de metabolische en enzymatische reacties en spierspasmen verminderen door de afname van de activiteit van de spierspoelen. 

Resultaten:

✔ Pijnvermindering: Geen pijnmedicatie nodig & efficiëntere behandelopties
✔ Ontstekingsremmend en vermindert zwelling
✔ Ontspanning van de spieren

Ontdek de voordelen van de Cryoflow ICE-IR:

✔ De huidtemperatuur daalt binnen 1 minuut tot 12 °C, zodat de vereiste metabolische reacties onmiddellijk op gang komen.
✔ Korte behandelduur door zeer snelle temperatuurdaling

✔ Compressie-effect, biedt extra behandelingstoepassingen door een combinatie van vegen en compressie

Gymna Cryoflow ICE-IR

Het unieke infrarood feedbacksysteem biedt een optimale temperatuurregeling, een veilige toepassing en een maximaal koelresultaat. Een infraroodsensor meet continu de huidtemperatuur en past automatisch de luchtstroom aan om de gewenste temperatuur te handhaven. 

Slimme oplossingen voor meer comfort:

✔ Uniek infrarood feedbacksysteem
✔ Gebruiksvriendelijk, geen navulling nodig
✔ Snelle behandelingen dankzij krachtige temperatuurreductie
✔ Verschillende nozzles voor diverse gebieden
✔ Flexibele behandelingsmethoden: statisch, handenvrij of dynamisch en handmatig
Gymna Cryoflow ICE-IR

Smarter products. Better treatments.

Onmisbaar in elke
medische kliniek

Met 55 jaar expertise begrijpen we als geen ander wat een perfecte onderzoekstafel vereist. In onze webshop vind je zorgvuldig samengestelde modellen voor medische professionals, die eenvoudig online te bestellen zijn en snel geleverd worden in jouw praktijk of kliniek. Zit je ideale tafel er niet tussen? Stel dan  zelf de perfecte onderzoekstafel samen.

Vragen?

Jouw situatie en praktijk zijn uniek. Daarom streeft Gymna Nederland er naar om altijd een stap verder te gaan in het bieden van persoonlijk advies.

Of het nu gaat om een vraag, een probleem of gewoon een gesprek, we staan voor je klaar.